Inför flygresan!

Jag packar med mig massor att äta inför flygresan och busstransfern till hotellet åt Oscar! Hellre för mycket än för lite, och man vet ju aldrig om det blir någon försening och man kan ju direkt inte köpa så mycket barnmat på Arlanda eller på flygplanet. Jag räknar i alla fall att det ska räcka minst 10h och gärna lite till…. 😉

2 vällingflarror laddade med pulver så han kan få en vid start samt en vid landning för att förhoppningsvis tryck utjämna lite….;)  Och inte få ont i öronen!

En burk barnmat till lunch, om han nu kommer äta den ?! Kan tänka mig det kommer bli rätt svårt att mata honom ombord imorn, allt annat kommer ju vara mycket intressantare än att äta…… ?! 😉

Majskrokar i en burk så de inte smulas sönder och sen lite bananer och nåra Ellas & Squeezy och ett par smoothie. Nu är jag osäker om man får ta igenom smoothiesen genom säkerhetskontrollen? Annars får det vara till lite frulle på Arlanda 🙂

En burk med grötpulver, redo för att bara hälla på lite varmvatten, funderar nog på om det blir två burkar med gröt pulver, då jag har en känsla av att det kan bli svårt att mata honom ombord med mat imorn . . .. !

Sen är jag noga med att ta med hans pipmugg / flaskor som han gillar att dricka ut, då de är viktigt att man dricker mycket vatten när man flyger 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *