Packar!

Här hemma håller vi på packar för fullt nu 🙂 Jag får lite hjälp av Oscar oxå, det jag lägger fram bär han runt med eller kastar någon annanstans i nåt annat rum 😉 Så det gäller och göra en dubbel check när han somnat ikväll, så man inte hittar nåt som ska med nån annanstans 😉

Nåt som är super bra att ha med sig är små tunna filtar, dels att ha på flyget när man gör en liten bädd åt dem, han har ju hittills sovit på alla flygresor en del, så jag hoppas han sover nåt imorn oxå ?! 😉 Men det känns fräschare med egna filtar liksom…..;)

Förmodligen kommer det vara super varmt dygnet runt, men kan ev vara skönt att ha en tunn filt på honom på kvällen om han sover i vagnen oxå 😉

Annars när jag packar brukar jag tänka lite outfits 😉 Typ vad som matchar varandra och packar det tillsammans. Smart är oxå att packa allt i olika väskor, har ni ex två resväskor, ta lite av allas kläder i båda, för kommer den ena väskan bort……så har man lite i den andra väskan 😉

Jag packar även med en del kläder ett ombyte både åt mig & Oscar i handbagaget, för risken att han smutsar ner både mig och sig är ganska stor 😉

Nej nu måste vi forsätta att packa så vi får komma ut i solen och njuta av denna härliga sommardag, kanske är det den sista sommar dagen i Sverige?!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *