Dagispåsen

 

I helgen kan man hämta sin egen Dagispåse gratis nere på Åhléns City och även på andra Åhléns runt om i landet. Så spana in länken och se till att gå och hämta den. Jag tycker den är i ett toppen bra format och till exempel enkel att packa ner i resväskan när man ska ut och resa och man kan ha den som strandbag 😉 Smart va 😉 Fylla den med ex handdukar, badleksaker eller lite mellis 😉 När man har barn så blir det ju en hel del packning man behöver för en dag på stranden 🙂

Vi har gjort stan idag och shoppat de sista inför resan, så nu ska jag faktiskt börja packa lite smått, dagens projekt senare är att tvätta ett gigantiskt tvättberg oxå, så allt är rent inför avresan på sönd 🙂

 Nåt som jag har alltid tar med mig oxå på resor är en liten påse med tvättmedel så man kan tvätta upp vissa kläder direkt i handfatet på hotell rummet, eller om det ev finns tvättmaskin på hotellet så kan man tvätta kläderna där 😉 Det gör ju att man inte behöver ha med sig alltför mycket kläder 😉  Samt att vissa kläder man smutsar ner slipper vara super fläckiga i 1v så inte fläcken försvinner sen?!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *