Min egna Fitness & SPA dag

Igår hade jag min egna lilla Fitness & Spa dag. Jag började morgonen kl 9 med ett Body Balance pass, som Åsa hade. Det var inget offentligt pass här, utan hon höll på öva på sin koreografi och ville att jag skulle vara med. Jag har aldrig tränat Body Balance innan, men det var ett riktigt bra pass, framför allt för min rygg som jag ofta har ont i. Även Åsa jobbar på SATS liksom jag och när man har träningskort på SATS så får man träna gratis på Sunwing.


Annars har de flera olika bra klasser här på Sunwing Resort & Spa Side West Beach. Fem dagar i veckan kör de olika klasser både morgon och em. Sen finns ju oxå ett bra gym. Peter har faktiskt vart iväg till gymmet fyra ggr på semestern medan jag har vart lite latare eller prioriterat morgon promenader och promenader på stranden istället i solskenet. Så det blev oxå en ca 45 min promenad på stranden tillsammans med Å & H på em igår 🙂


På em kl 17 hade jag bokat tid för rygg massage. Det var underbart skönt och välbehövligt.


SPAt är jätte fräscht och har en uppsjö av olika behandlingar så det är oxå något jag absolut tycker att ni ska gå till för lite mamma eller pappa lyx och njuta nån timme!


Efteråt fick man njuta och slappna av i dessa härliga sängar med en kopp frukt the.


En riktigt härlig dag med andra ord. Ångrar mig nu i efterhand att jag inte unnat mig en sån här dag flera ggr. Skönt och starta dagen med träning trots att man är trött och avsluta med massage innan middagen. Jag har helt enkelt vart alldeles för lat på denna semestern!

Men kan starkt rekommendera både träning och SPA 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *