Ella´s Kitchen

När vi reste till Turkiet så helammade jag ju Oscar vilket gjorde att jag egentligen inte behövde ha någon mat med alls till Oscar.

Men när vi åkte till Thailand i januari och han var 7 månader så packade jag med en hel del mat, för jag ville verkligen veta vad han åt och jag ville inte köpa inhemsk burkmat i Thailand dels för att han skulle hålla sig så frisk som möjligt och jag visste vad han fick i sig oxå 😉 Men självklart finns det massa supermarkets i Thailand och det är enkelt att köpa det där, men risken finns ju att de små liven ex blir dåliga i magen eller inte tål den bakteriefloran ?!

 

Här är en del av den maten jag packade med åt honom när vi åkte till Thailand. Ella´s kitchen är ju bara så grymt att ha med sig som ”resemat” 🙂 Bara slänga ner i handbagage / strandväskan whatever, tar liksom ingen plats nästan, är lätt och barnen älskar oftast dem, både smaken och äta ur de små tuberna 🙂

Det ser kanske ut som det var mycket mat på bilden?! Men det tar inte så mkt plats, man får packa smart, ex lägga burkarna i skor, perfekt,  och sen sprida ut de lite i väskan. Och sen är ju all mat förmodligen slut när ni åker hem, eller så har jag slängt den, då det blir en hel del shopping när vi är ute och reser, så då vet man att man har plats i resväskan på vägen hem till shopping 🙂

När vi åkte till Cypern och hade jag oxå med mig nästan all mat åt honom, framför allt tycker jag det är viktigt med den välling sorten och gröten som han gillar och äter, så de inte helt plötsligt matvägrar och sen blir semestern en katastrof?!

Nu kommer jag nog inte packa med mig så mycket mat till Rhodos då vi har all inklusive och han gärna smakar på saker och ting, men en del kommer jag att ta med ändå för att vara på den säkra sidan 🙂 Äter han ordenligt = en glad och pigg kille 🙂

 

 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Ett tips på barnmat är NatureNes. Plastburkar som väger mindre i väskan. Sen brukar jag diska ur dem och ha t.ex. riskakor åt barnen i burken.

    1. Jätte smart 🙂 Jag har oxå haft nåra såna m mig senast till Cypern o burkarna är toppen att ha mellis i sen ja 😉 Vilket hotell ska ni bo på, på Cypern?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *