Småfolk!

Mina nya favoriter nu är faktisskt SMÅFOLK´s produkter.  Squezzy älskar Oscar, men förmodligen lika mkt som Ella´s , har ni smakat på de? De är ju faktiskt goda 😉

Däremot SMÅFOLK´s lilla flaska är ju grymt bra 🙂 Jag köper såna lite då och då och vill ju helst inte att han ska dricka nåt sött vilken tid på dygnet som helst, men däremot har jag alltid en sån med mig i handväskan med vatten 🙂 Perfekt format och Oscar dricker såklart själv ur den och tycker den är rolig att dricka ut 🙂

När vi var i Thailand så ammade jag ju fortfarande honom lite, men han var inte så intresserad av att dricka vatten då…… :/ Vilket inte var så bra i den värmen…så jag ammade honom lite extra så han skulle få i sig tillräckligt m vätska. Så om du ska ut och resa med ditt barn och han/hon inte gillar vatten, börja i tid med och lära barnet, vilket jag kanske inte gjorde…..

På Cypern lärde han sig dricka med sugrör och tyckte det var jättekul och drack hur bra som helst, både vatten & festis. Men sen kollade jag lite extra i barnmatshyllorna i somras och hittade Småfolks söta flaskor. Så har du inte köpt de, gör de 🙂

Vatten måste de små liven ha i sig massor när man är i solen och värmen, lika väl som vi ska fylla på med vätskeförrådet ordentligt 😉 Och när man flyger ska man oxå dricka massa extra vatten, så varför inte ta med en sån här tom i handbagaget och fylla på med vatten ombord ?! Det kommer jag att göra på söndag 😉 Och lika så nåra Squeezy som han kan underhållas med några minuter ombord 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *