Vaccinering för bebisar!

När man ska ut och resa är det mycket viktigt att tänka på att ditt barn är tillräckligt vaccinerad INNAN ni ska ut och resa och ska ni ut och resa långt ex utanför Europa behövs oftast Hepatit A och B, trotts att det är en liten bebis. Och ibland behövs det några månaders framför hållning, sprutorna ska fyllas på etc

Vi har följt vaccineringarna enligt BVC hela tiden och inte behövt vaccinerat extra då jag har ammat fram till nästan 8 månader. Men hade jag inte ammat när vi var i Thailand i vintras skulle jag nog  exempelvis ev behövt vaccinerat honom.  Så kolla med ditt BVC eller närmasta vaccinationsställe 🙂

Nu när vi ska till Rhodos har vi tagit Oscars 18 månaders spruta lite tidigare, då det härjar en del mässling ute i Europa just nu, så de rekommenderade på BVC att vi skulle ta den innan, så han inte blir sjuk . . .

Så var uppmärksam på såna saker, så barnet förmodligen håller sig friskt hela tiden 🙂

 

Jag avskyr verkligen sprutor 🙁 Senaste gången fick min man gå själv med lill hjärtat till BVC för jag tycker det är så hemskt 🙁 Men allt gick såklart bra!  🙂 Å hellre massa sprutor och ett friskt barn än inte. . .  😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *