Nordiska kompaniets årliga julskyltning 2019

Idag, söndagen den 17 november hade NK sin berömda avtäckning av årets julskyltning. Det är alltid lika spännande och se vad det är för tema och se hur fina skyltfönsterna är.

Julens magiska universum

Årets tema på NK’s julskyltning är julens magiska universum. På deras hemsida har de skrivit ett fint rim som passar riktigt bra till deras fina julskyltning.

Tomten packar sin rymdraket, fylld med härliga paket.
Framför sig har han en strävsam färd, genom universums vintervärld.
Men med hjälp av sina nissar trotsar han gravitationen,
och anländer till NK i tid, helt enligt traditionen.

Naturligtvis var det alldeles fullpackat vid alla fönsterna idag, så bilderna blev heller inte så bra. Men det är en trevlig underhållning och helt klart värt ett besök om du planerar att besöka Stockholm eller Göteborg.

Besök hos NK Tomten

Vi passade även på att hälsa på NK Tomten som man fick köa till och lämna sina önskelistor till. I år var han riktigt vit och ”rymd inspirerad” han också!

Drömmen om en vit jul kanske blir sann i år.

Är du nyfiken på hur NK’s julskyltning 2015, 2016 eller 2017 såg ut så spana in mina tidigare inlägg på årtalen. Jag måste helt missat att skrivit om det förra året?!

Spana också in

1 kommentar

  1. Så mysigt med NK:s julskyltning! Och med tomten också. Det har varit tradition att vi har gått dit och tagit kort med honom och lämnat önskelista men nu när William är 11 år tror jag mest han tycker det är pinsamt så antar att den tiden är förbi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *