Du kommer väl på höstens lyxigaste event?

 

Det börjar dra ihop sig inför höstens lyxigaste event, så nu är det dags att avslöja lite mer….

Ni är ju så nyfikna!

Inbetalningsmail kommer att skickas ut nästa vecka och ni har tom 28/8 på er att betala.

Vi håller till på Sparadiset på Söder fredagen den 20 september och kommer att ha 4 timmars lyx mellan kl 17-21. Hur härligt är det inte bara att umgås, bada, bubbla och dricka bubbel ifrån Freixenet?

Har ni inte anmält er finns det ca 5 platser kvar så skynda er att anmäl er till dianasdrommar@spray.se.

Först till kvarn….

Det kommer att bli ett vinstregn som heter duga….vad sägs om vinster från Beach House,Daisy,Egofin och mycket mer, men jag kan ju inte avslöja allt på en gång…..ni måste ju få lite överaskningar på kvällen!

Och en goodiebag som redan nu överstiger entrebiljetten, där bla Röhnisch, Birka Cruises, CCS Healthcare sponsrar för att nämna några saker.

Men nu börjar vi med en liten tävling för er som ska gå:

Vi har 3 ansiktsbehandlingar med pensling från MD Formulations så 3 av kommer att gå från Sparadiset som små nyponrosor, fräscha och rosiga och redo för reste av kvällen….

För att ha chansen att vinna en av dessa ska ni bara slänga in en kommentar hos Diana med vad ni ser mest framemot på kvällen….det kan ju vara att få hänga med mig och  Diana eller bara få egentid…

Vi längtar tills vi ses 🙂

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Åh, jag skulle så gärna vilja gå men jag har typ haft 0 kr i inkomst under sommaren då jag haft 9 veckors obetald semester! Så tyvärr måste jag hoppa över då jag inte har några pengar och jag vet inte hur hösten ser ut 🙁 Hoppas ni får trevligt!

    I helgen var vi på Kim och piraterna på Fjäderholmarna och det var uppskattat av barnen, tyvärr hade vi inte så bra väder då det småregnade stundvis och det blåste och teatern var tvungen att hållas inomhus. Men Smilla och Max satt stilla hela föreställningen och jag tror att de uppskattade att den var så ”personlig”, vi var så få som tittade på den så barnen fick vara med lite i teatern.
    Ska ni gå imorgon?

    Rekommenderar verkligen glassen på Systrarnas Degens glasscafé!

    Kram Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.