Vinn 10 tågbiljetter till Göteborg med MTR Express

Att resa är verkligen livet och man behöver ju inte resa till andra sidan jordklotet för att få uppleva nya saker. Göteborg är en av mina favoritstäder i Sverige och där finns mycket roligt att göra både med barn liksom andra saker. Jag var senast i Göteborg på Jul på Liseberg för en månad sedan.

MTR Express trafikerar sträckan Stockholm-Göteborg flera gånger dagligen och är ett snabbt och enkelt sätt att resa till Göteborg.

Nu har FEM av er möjligheten att vinna TVÅ stycken biljetter var på sträckan Stockholm-Göteborg. Perfekt för en jullovsweekend eller en weekend nästa år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att tävla är enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt motivera varför du skulle vilja vinna?

Tävlingen pågår till och med tisdagen den 26 /12 kl; 24.00

Lycka till!!

*************************

Vinnare blev;

 • Helena, Marie, Johanna – Rosa Bubbloa, Helena – Oh Darling och Jenny S.
 • STOR GRATTIS TILL ER!!!!

*********************************

 

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit

Spana också in

15 kommentarer

 1. Christina
  Klart jag tar chansen, jag älskar att åka ner till Göteborg, med mig brukar dottern hänga på & shoppa lite 🙂 <3
  Jag har delat tävlingen vidare på Fb under mitt namn Christina Frisberg
  🙂 <3

 2. Åh, älskar atmosfären i Gbg! Länge sedan jag var där och längtar dit. Om jag r turen att vinna tar jag med bästa väninnan Ann-louise Hellström.?Gillat och delat såklart!

 3. Hilma Ortega.
  Har inte varit med barnen i Göteborg. Det skulle uppskattas om jag vann så jag kan vissa barnen charmiga Göteborg.

 4. Jag hade önskat vinna biletter åt andra hållet, dvs från Göteborg till Stockholm, för att lämna barnen hemma och få en mysig helg med min man. Jag antar att de går att använda i den riktningen med?

  Vi har bestämt att under nästa år satsa på att dejta mer. Ja, alltså dejta varandra. 😉 Som småbarnsföräldrar är det verkligen inte lätt att få till alla bitar i vardagspusslet, så lite tid för varandra hade suttit fint!

  Delar på Facebook som Johanna Håkansson!

 5. Wow,vilken rolig vinst !
  Jag har hört mycket om detta tåg men aldrig åkt med det .Det skulle vara härligt att ha något att se i fram emot under året 2018.Det var länge sedan jag var på något bloggevent i Göteborg nu och det har jag saknat länge och mina vänner där .Så snälla tomten jag vill ut och resa.
  Har delat på fb(Christina Kaakinen).
  God jul till dig och din familj .

  Christina Kaakinen
  stina38_@hotmail.com

 6. Har en väninna som går igenom en tuff tid just nu så att hälsa på henne i GBG vore en glad överraskning!
  Älskar den staden och trivs med att åka tåg så hoppas verkligen på en vinst?❤️? God Jul och Gott Nytt År!

 7. Hade varit underbart att få vinna denna resa, då hade vi kunnat göra en utflykt både till Stockholm och till Göteborg i ett svep. En övernattning på vardera ställe med utflykter och något gott att äta. Vilken upplevelse och fantastiskt julklapp detta vore till familjen, något att längta och se fram emot.

  Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 8. Åh vilken bra vinst det skulle vara, sitter precis och funderar på en liten tripp till Göteborg ? Aldrig testat att resa med MTR så det skulle vara kul att testa på då jag hört så mycket bra om dom!
  Delar såklart!

 9. Detta vore en perfekt vinst för oss då vi har en resa till Dubai inbokad i februari. Vore kul att få prova på alternativet till det statliga tåget som jag för övrigt tyvärr inte har så mycket gott om att säga :/

 10. Jag är gärna med och tävlar. Göteborg är en trevlig stad, det lilla jag sett.
  Min lilla son på 4 år är så sugen på att åka snabbtåg, vi bor ju rätt nära järnvägen och han älskar (har alltid gjort) att kolla in tågen.

  Jag delar alldeles strax på FB

  blogg@annakarlsson.se

 11. Fastän det är långt över ett år sedan som familjen tog tåget till Göteborg för att besöka Alfons Åbergs hus så pratar barnen fortfarande om det. Det vore jättekul att överraska dem med en tågresa igen – för just att åka tåg var ju det som var mest spännande för dem!
  Med två vinstbiljetter skulle resan bli betydligt billigare för oss och det skulle vara kul att testa att resa med MTR då det blev med den andra aktören senast. Men vi har ju sett deras fina röda tåg när vi har besökt vårt vårt Resecentrum och barnen har tittat fascinerat på tågen.
  Eftersom vi har bebis på gång i januari så skulle det ju vara betydligt smidigare att resa med tåg också. Hela familjen håller tummarna!

 12. Jag åker ofta till Göteborg och vidare till mitt landställe. Så detta vore mycket bra eftersom jag pendlar ner ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *