Sveriges Nationaldag och 3 guldkorn i Sverige 

Sveriges Nationaldag bör ju såklart firas med ett traditionellt firande i Sverige som sig bör… 

Min familj firade traditionellt med svenska flaggor, musik och dans i svenska folkdräkter, pick nick i solsken med sommarkänsla. 

Jag fick (tyvärr) åka till vårt kära grannland Norge tidigt imorse. Kurs stod på mitt schema och jag är back in Buisness. Helgdagar är ingen självklarhet att vara ledig i mitt yrke. Men jag älskar mitt jobb ändå – det har många andra fördelar istället! 

Tre av mina guldkorn i Sverige 

1. Västkusten 

Jag fullkomligt älskar Västkusten. De senaste tio somrarna, några påskhelger oxh julhelger har tillbringats på underbara Skaftö. Men västkusten har så mycket mer att erbjuda. I sommar ser jag fram emot en Roadtrip långs västkusten igen och jag längtar. Jag blir aldrig trött på den svenska vackra västkusten. Härliga klippor, salt vatten och soliga sommarkvällar. 

2. Dalarna 

Min hemort Söderbärke och Dalarna står mig såklart varmt om hjärtat. Jag är ju född och uppvuxen i Dalarna. En sann dalkulla och återvänder gärna till Dalarna så ofta tillfälle ges. Vi ser också fram emot att tillbgriba några härliga dagar i Dalarna i sommar. 

3. Stockholm 

Stockholm i mitt hjärta. Sedan dryga 12 år tillbaka är jag en sann Stockholmsbo. Jag trivs som fisken i vattnet på Kungsholmen i Stockholm och älskar mina promenader runt denna vackra ö mitt i stan. Möjligheten till allt som är så lättillgängligt i Stockholm. Roliga aktiviteter, restauranger, härliga parker och även Stockholm är en underbar sommarstad. 
Vilka är dina guldkorn i Sverige? 

Spana också in

5 kommentarer

  1. Jag älskar Fårö och övriga Gotland, Österlen och skärgården från Västervik till Stockholm men säger inte nej till exempelvis Dalarna, västkusten eller Jämtland heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *