Fino – Lyxig restaurang på Sunwing Bangtao Beach 

Efter två veckor med thaimat både till lunch och middag är det faktiskt riktigt gott att äta någon annan mat, trots att jag verkligen älskar det thailändska köket. 


Goda olika sorters bröd med tapenad bjöd restaurangen på. 
Vi var på Fino ikväll, som är en exklusivare a la carte restaurang på Sunwing Bangtao Beach, där vi bor. Vi var på restaurangen senast på bröllopsmiddag när vi var här för två år sedan. Så ikväll blev det en väldigt lyckad favorit i repris. 


Min lilla men väldigt söta bordsherre som fick beställa sin favoritmat från Lollo och Bernie menyn. Det blev penne pasta, gurka och majs. Den perfekta plockmaten. 

Jag åt deras populära scampispett med lax och bakad potatis. En favorit i repris som jag visste var mycket gott. Maken testade deras cheeseburgare med gigantiska lökringar – som fick godkänt. 

En riktigt mysig kväll med god mat och lite extra firande av bröllopsdagen – igen! Man kan ju inte fira att semestern snart är slut för ingen av oss är sugen på att åka hem till Sverige igen. 

Fino är en dyrare restaurang för att vara i Thailand. En huvudrätt ligger på från ca 500 bath och uppåt (ca 125 kr). Vilket är otroligt billigt för en varmrätt i svenska mått. Så med andra ord både god och billig mat och helt klart värt ett besök när man är på Bangtao Beach. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *