Massage i Thailand 

Efter en varm och solig dag är det så härligt att gå och lägga sig på en mjuk och skön massage bänk precis vid stranden. Höra vågornas brus och dessutom se solen gå sakta, sakta ner i horisonten. Bara vyn att ligga och små titta på är fantastiskt när jag orkar hålla ögonen öppna. 


Jag och maken har turats om och gått på massage varannan dag. Några gånger har även sonen varit med mig på massage. Han tyckte också det var avkopplande och skönt. Eftersom jag ofta har ont i rygg och axlar har jag bara tagit Neck, back and shoulder massage 1h varje gång. Hur skönt som helst och det känns som mina ryggmuskler har fått sig en rejäl välbehövlig omgång. Det börjar kännas efter alla lyft av lilla L som inte är så liten längre. 

En massage på Sunwing Bangtao Beach kostar 300 bath / ca 75 kr. Så löjligt billigt och verkligen värt att unna sig. Ser så mycket fram emot ett par behandlingar till innan det är dags att lämna paradiset. 

Gillar du att ta massage i Thailand? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *