Lunch på Hotel Zirbenhof 

Vi njuter till fullo av våra härliga dagar i Österrike. Igår ägnade vi dagen mesta dels åt skidåkning i Kleinarl. En hel dag med skidåkning behöver definitivt påfyllning av energi. 

Hotel Zirbenhof ligger precis vid backen och bredvid sittliften, liksom nära barnbacken. Ett perfekt och mysigt ställe att pausa i mitt på dagen för lunch eller After-ski. 

Vi stannade till här för lunch. 

Maken åt en traditonell Wienerschnitzel – ett måste när man är i Österrike. 

Jag åt en sallad med friterad kyckling. Sonen åt korv med pommes från deras barnmeny. Men han var galet hungrig och maten gick i, i ett nafs. Ett riktigt gott betyg med andra ord. 

En god cappuccino fick avsluta lunchen och ladda batterierna för ett par timmar till i skidbacken. 


Restaurangen var väldigt familjär och barnvänlig. Det var i stort sett bara familjer på restaurangen. Ludwig gav rummen upp för deras barnstol som monterades enkelt på en vanlig stol. 


Ett stort plus även till den inhängnade lekhörnan på restaurangen. Här fanns både byggklossar, bilar och andra leksaker. 

Vår son hade bråttom ut i skidbacken. Men jag gillade starkt konceptet. Alla föräldrar vill väl äta sin mat i lugn och ro. 

En varmrätt låg på ca 10 Euro och de hade även en bra barnmeny. Läget var såklart fenomenalt och ett väldigt mysigt After-Ski ställe vid solsken. 

Spana också in

1 kommentar

  1. Vad härligt ni ser ut att ha. Och det känns som att vi känner igen oss! 😉 Samma väder och exakt samma utebord utanför restaurangerna! Men så är vi väl inte så långt ifrån heller… Önskar er härliga dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *