WAGRAINi’s  Winterwelt – Ett snöparadis för barn i Österrike 

En av dagarna på vår skidresa i Österrike  tillbringade vi i WAGRAINi’s Winterwelt. Detta var verkligen ett barnvänligt snöparadis för barn.

Man kunde ta sig dit både med Cabinlift längs ner från Wagrains skidområde alternativt åka upp för bergen och starta direkt där.

Vi möttes direkt av strålande sol och ett underbart skidområde för barn. Alltifrån nybörjare till lite mer avancerad skidåkning för barnen.

De perfekta och varma skorna ifrån Superfit åkte av i väldans fart och pjäxorna på. Men jag är oerhört glad att vi investerade i varma och sköna skor innan skidresan åt sonen. Han fullkomligt älskar att leka i snön. Liksom hans varma jacka ifrån Reima. Första lilla barnbacken hade replift. Enkelt att ta sig upp och lite övning för sonen för att bli varm i kläderna innan vi tog de andra backarna. Jag tog barnvagnen uppför backen, vilket resulterade i grym träning. Maken och jag turades om att åka med sonen i skidbackarna.

 

Allt gick verkligen överförväntan att resa med en 8 månaders bebis till alperna.
Uppe på denna toppen fanns allt man kan önska sig gällande skidåkning för riktigt småbarn. Skidkarusell, ett band att stå på för att komma upp och en liten bana att öva på.


Blev man trött eller frös kunde man gå in i en liten stuga och leka, värma sig eller om man behövde besöka toaletten.


Killarna älskade skidområdet i Wagrain och körde Die Rote 8er kabinliften upp och ner flera gånger medan jag och Ludde njöt i solen och kollade på dem.

WAGRAINi’s Winterwelt var verkligen mysigt och bra för småbarn. Men vi avancerade ganska snart till de övriga skidbackarna i Wagrain.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *