Vinn ett resekit med en reseplattång och hårkit

Liniz´välkomnar fjärde advent med ett perfekt resekit att ha i handbagaget när du reser. Dagens tävling innehåller ETT lyxigt hårproduktkit från Björn Axén  med en reseplattång och hårvårdsprodukter i resestorlek så du kan ha med dem i handbagaget när du reser nästa gång.

Björn Axén

Björn Axén

Björn Axén

bjornaxen_tools_by_obh_nordica_se_mini_straightener_3030

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt motivera varför du skulle vilja vinna?

Tävlingen pågår tom  30 december kl 23:59.

Lycka till!!!

****************************
Vinnare blev: 

– Daniella 

Stort grattis!!!

**********

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit

 

Spana också in

12 kommentarer

 1. Detta kit verkar ju helt perfekt, tycker det är så svårt att sköta om håret när man är iväg, i denna storlek får man ju med sig det mesta och kan greja med håret även på semestern.

 2. Ojojoj!:)
  Vilket härligt rese rescue hårkit Ja jag hänger på i tävlingen såklart 🙂
  Delar tävlingsinlägget offentligt på fb under Christina Frisberg .
  trevlig Julhelg!!

 3. Jag vill vinna för att jag behöver ett gäng superprodukter för mitt hår, då just håret är ett enda stort kaos nu under min graviditet!

 4. Jag packar alltid för mycket så ett rese-kit vore praktiskt. Att det sen är kvalitetsprodukter gör ju inte saken sämre.

 5. Mamma, 88, är senil men vill ändå se fin ut i håret. Jag hjälper henne att duscha, tvätta håret och sedan rulla det. Men utan tålamod plockar hon ut papiljotterna alldeles för tidigt. Här behövs en uppdatering av hårstylingsmetoden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.