Vings Semesterrapport 2016

Ving

Vi reser ofta med Ving när vi reser som ni kanske även märkt. Och nej jag är inte sponsrad av Ving utan det är helt själv valt. Sedan jag var liten har vi rest med Ving till Sunwing Resorts så jag blev nog påverkad redan som liten att det var det bästa charterbolaget.  

Senaste resan vi gjorde gick ju till Gran Canaria i oktober och till Sunwing Arguineguin Seafront. Ett underbart ställe när man reser med barn. 


Sedan 2014 har Ving presenterat sin Semesterrapport. Igår bjöd de in till pressfrukost och presenterade årets som handlar om Service. 

Service står mig verkligen varmt om hjärtat eftersom jag jobbar i servicebranschen närmare som flygvärdinna och att ge bra service hör till mitt dagliga jobb. 

För mig är service väldigt viktigt. Jag kan bara relatera till senaste resan när min son blev sjuk och jag ringde bara till receptionen och ca 10-15 minuter senare hade vi en läkare på rummet. Det kallar jag service. 

Flera saker  på hur man tycker servicen är  beror ju framför allt på vad man har för förväntningar och flexibilitet. Förväntningarna kan ju vara väldigt höga och då blir man såklart väldigt besviken eller tvärtom. 


Hur viktigt tycker du att service är när du reser? 


Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *