Clarion Hotel Arlanda Airport – Favorit i repris 

Eftersom vi hade en tidig morgon imorse igen MED två morgontrötta barn liksom en morgontrött mamma gjorde vi en favorit i repris igår. Vi lyxade till det och checkade in på Clarion Hotel Arlanda Airport igen. 

Det är verkligen skönt att starta semestern lite innan. Checka in redan kvällen innan, växla pengar och ha det mesta fixat dagen innan. Sen dessutom få sova gott i deras sköna sängar är underbart. 

Spana in flygplan från första parkett älskar sonen – vilken grej att få se när flygplanen startar och landar. 

Clarion loves vitamins – and so do I. 


Visst har jag väl lovordat frukosten på Clarion Hotel Arlanda innan?! Den är fantastisk. Utbudet är enormt och ett extra plus till deras hörna med både gluten och laktosfritt. 

Få börja dagen med en frukostbuffé är guld värt när man är på resande fot i nästan 10h. Även fast själva flygresan bara är 5,5 h till Gran Canaria så tar ju allt tid från check in till man har kommit till sitt hotellrum på plats. 


Hotellet är även barnvänligt med en lekhörna i anslutning till frukostbuffén. Sonen ville bara bara kvar och leka, men dessvärre fick vi skynda till flyget denna gång. 

Hett tips inför nästa resa både med och utan barn. Enkelt och bekvämt att bo på flygplatsen inför en tidig avresa i ottan. 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Hej!
    Vi har också bokat hotell på Arlanda natten innan trots att vi bor i Sthlm, så skönt!
    Vårt flyg går 07:35, hinner man verkligen med en frukost?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.