Skrea Strand – Falkenberg 

Det är ju trots slutet av september. Men igår hade vi definitivt sommarväder i Falkenberg. Skrea Strand bjöd på sol och 20 grader varmt. Inte helt vanligt i slutet av september. Det är ju ändå snart oktober och höst… 


Jag och Diana kom till Falkenberg Strandbad kring lunchtid igår. Eftersom solen strålade och det var varmt slängde vi bara av packningen på rummet och begav hos ner på stranden och njöt av solen och att få gå barfota i sanden och vattenbrynet.  

Skrea Strand i Falkenberg är en ca 2 km barnvänlig strand. Hit vill jag verkligen åka med familjen igen i sommar. Så underbart ställe. 


Halland levererade igen. Ni kommer såklart få läsa mer om Falkenberg Strandbad i dagarna. Ett av Sveriges bästa spa. 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.