Scandic Rubinen – mysigt hotell på Avenyn i Göteborg 

Centralt beläget på Avenyn ligger Scandic Rubinen som är ett av mina favorit hotell i Göteborg. Här bor jag gärna om det finns lediga rum. Det är faktiskt tredje gången jag bor på detta hotell. Men tidigare har vi varit på familjesemester i staden och då har hotellet utmärkt läge med ett stenkast till både Liseberg och Universeum. 


Denna gången var jag här tillsammans med Diana och såklart lilla L. Vi hade planerat in ett mysigt dygn i Göteborg och bara umgås, shoppa, äta gott och koppla av. Det gör man såklart på detta härliga rum – svit med stor terass. Sängarna är sköna och rummen riktigt fräscha. 


Scandic Rubinens frukost är nog bland den bästa frukosten jag har ätit. Vi insåg dessutom att bo på hotell söndag-måndag är nog ganska smart. Eller åtminstone äta frukost runt 9 snåret en måndag morgon, för vi var nästan ensamma på frukosten. Allt var även väldigt fräsch och vi njöt inlägg och ro. 

Lilla söta L fick även provsmaka sin  första banan och vattenmelon och tyckte det var smaskens. 


Bor jag på hotellet igen hoppas jag kunna testa Ruby Bar som dessvärre var stängt på söndagen när vi kom. 

En härlig vistelse som verkligen fick mersmak. Ett besök i Göteborg och på Scandic Rubinen hoppas jag att det blir snart igen. 

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.