Stockholm Travel Show & Travel Massive 

Denna morgonen fick en riktigt trevlig start på Casino Cosmopol. Det var nämligen Stockholm Travel Show och Travel Massive samtidigt. De bästa resminglet man kan gå på som Resebloggare. Nätverka med ett gäng andra Resebloggare liksom många potentiella och intressanta utställare som var på plats. 


Jag och Diana började med en riktigt god frukost och små pratade med flera trevliga Resebloggare och sen blev det nästan speed-dating  för att hinna med de flesta utställarna. 


Sydafrika står högt upp på min bucketlist. Där har jag aldrig varit och skulle gärna åka dit. En stor dröm. En annan drömresa vore att få åka tillbaka till fantastiskt vackra och exotiska Malaysia. Nu är det snart 10 år sedan jag var där sist och Langkawi står högt upp på min bucketlist också. 

Andorra blev jag mer nyfiken på där har jag heller inte varit liksom Madeira och Portugal. Spanien är ju ett av mina favorit länder och där finns det ju enormt många härliga resmål och Resorts att besöka. 

Ja, efter denna härliga resinspirerande dag vill jag bara resa iväg… EN utlandsresa bokade jag här om dagen men hoppas kunna boka en eller ett par till inom kort… 

Jag älskar verkligen att resa – det är livet. 

Spana också in

5 kommentarer

  1. Åh så kul! Älskar ju allt som har med resor att göra 😉
    Just nu jättesugen på att boka en storstadsresa, men först Rhodos om 3 veckor! Kram

  2. Det blev ett väldigt kort besök för mig, för jag har precis börjat jobba heltid och ville inte vara borta för länge från jobbet… Blev oxå lite sugen på Madeira 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.