Drömmen om Sri Lanka igen 

Årets var 2004. Jag och min vännina ville ut och resa och resa till något nytt och ovanligt ställe. Valet föll då på Sri Lanka. Vi hittade direkt flyg till Sri Lanka och reste dit 1 vecka på en sol, bad och upplevelse resa. Vi kom hem med härliga minnen efter att ha besökt ett elefantbarnhem, sett fina teodlingar som Sri Lanka är känt för liksom solat, badat och ätit fantastiskt god mat. Vilken resa. Det läskiga av allt var att vi var där dryga 2 v innan Sri Lanka blev drabbad av tsunamin. 

Sri Lanka är en härlig liten ö söder on Indien men som har allt. Kultur, natur, safari, fina stränder, sol, bad och god mat. Hit vill jag verkligen resa igen. 

Förra veckan bjöd Sri Lankas turistråd in till en inspirerande kväll med härliga föreläsningar, workshops och en avslutande god middag på Scandic Continental. 

Jag var inte den lyckliga som gick hem som en vinnare med resan till Sri Lanka. Men i mina drömmar är jag där igen. Jag vill verkligen visa min familj Sri Lanka i framtiden och blir det inte denna vintern så hoppas jag inom en snar framtid. Jag hoppas att min dröm blir sann… 

Har du varit på Sri Lanka? 

Spana också in

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.