NOGA – Nordisk Gastronomi by Fazer 

Ett stenkast därifrån jag bor ligger NOGA Matstudio. En riktigt mysig restaurang med nordisk gastronomi. 


Imorse åt jag frukost på Noga och fick testa Fazers senaste brödnyheter. Det passade mig perfekt eftersom jag älskar att starta dagen med en god frukost. Bröd kan jag heller inte leva utan, men äter gärna   nyttiga bröd med mycket fullkorn och proteiner i. Deras senaste bröd med chiafrön blev en favorit. 

En riktigt bra start på dagen tillsammans med Diana

Spana också in

2 kommentarer

  1. Gud va gott ! Jag skulle aldrig klara av att leva mitt liv utan färskt bröd !
    Frukost över lag är oslagbart. Jag får nog köpa hem lite extra gott bröd med pålägg till helgen för på lördag har jag min första oplanerade dag på EVIGHETER och då ska det ätas ”långfrukost” !!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.