Solskyddsdräkt till bebis 


Att hitta en solskyddsdräkt till en liten bebis var inte det lättaste. Jag förstår såklart att bebisar inte ska vara i solen. Men jag har hellre en solskyddsdräkt med UV50+ på min bebis än vanliga kläder när han badar i havet och får några solstrålar på sig. 


Denna söta lilla gröna solskyddsdräkt med blå bläckfiskar på hittade jag i storlek 56/62 hos Fred’s World, ett danskt barnklädesmärke som har ekologiska barnkläder. Jag gillar verkligen deras kläder. Fina mönster, mjuka, sköna och bra kvalité. Det var faktiskt också det enda stället jag hittade en liten solskyddsdräkt i stl 56. Ludwig älskade verkligen att bada och svalka sig i havet. Vi föredrar ju havet framför poolen när han är så liten. 

Ludwigs första sol- och badresa utomlands och till Grekland.  Frågan är om den kommer att passa på nästa solresa?! 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag minns att jag letade ihjäl mig när jag skulle ha en soldränkt till min då 10månaders. Tillslut hittade jag en aussies finest som var öppningsbar i grenen! Perfekt för blöjbarn med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.