VaccBook – perfekt när man reser!

Ni har väl inte missat VaccBook där ni kan samla hela familjens vaccinationer ni har tagit i en app eller på en sida på nätet? Det är ju lätt att kanske glömma vem som har tagit vad gällande vaccinationer eller hålla reda på allt och när man är fler i familjen kanske man lätt tappar bort papper….?! 😉


Perfekt att ha en app i mobilen eller bara gå logga in på denna sidan så har man allt samlat på ett och samma ställe. Tanken slog mig att jag har helt glömt att fylla på med Oscars 3;e dos av Twinrix som vi tog för drygt 1 år sen 2 doser av när vi skulle till Thailand och nu ska han ju ha sin 3;e dos åxå. Så det måste vi göra innan åker iväg på semester.

Du kan även enkelt finna vad man behöver för resevaccin när man reser runt i världen.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *