Fixa pass till en bebis 


En bebis måste ju såklart också ha ett pass när man är ute och reser. Idag hade jag bokat en tid åt Ludwig för att göra ett pass. I Stockholm är det dryga 2v väntetid för att få en tid för att göra ett pass. Sen ytterligare ca 1v för att få passet. Så tänk på att vara ute i god tid om ni ska ut och resa med er bebis eller kommande bebis. 

Ett pass kostar 350 kr och för en nyfödd håller passet i 3 år. 

Lejondräkt från Maxomorra. 

Det var lite kämpigt att få honom att titta rakt in i kameran. Först satt han i mitt knä. Men det var svårt eftersom jag inte fick hålla i honom och han var tvungen att titta rakt fram in in i kameran, dessutom var jag själv där så ville ju inte släppa honom heller. 

Så han fick lägga sig ner på passpolis expeditionsdisken. Sen var det ju det där med att titta rakt in i kameran oxå… Det gick till slut… 

Man kan som förälder gå ensam, men måste ha en medgivande blankett från pappan med sig. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.