Personbevis till pass 


Vi har ju tagit lite tid på oss att bestämma oss för ETT namn  för sonen. Så när vi äntligen bestämt oss efter 5 veckor så blev det otroligt bråttom med ett personbevis till hans pass som ska göras inom kort. 

Eftersom vi bor nästan granne med Skatteverket på Kungsholmen så har jag varit deras stamgäst senaste veckan. Jag skämtar inte om jag säger att jag varit där 5 ggr senaste veckan och otaligt många timmar… Men efter mycket kämpande och tjatande gick jag därifrån med ett personbevis åt Ludwig idag. Men jag kunde aldrig föreställa mig att det skulle ta sådan tid. Ändå så prioriterade Ludwigs ärende. Det var lång handläggningstid sa dem?! 

Så ska ni få en bebis och ska ut och resa – vänta inte. Skicka in papperna direkt med namnet! 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.