Oscar 6 år 


Imorse klockan 6,43 var vi uppe och sjöng för Oscar som fyllde 6 år. Exakt 6,43 tittade han ut och hade väldigt bråttom till världen. 

Sen dess har det bara fortsatt han hade bråttom och lära sig gå och sprang mest runt på västkusten sommaren 2011. Upp och ner för klipporna. 

När han fyllde 2 år hade vi hans första ”riktiga” kalas med kompisar. 

Han är oftast väldigt Morgon pigg och vi hittar honom ofta på hans  favorit plats i soffan och hinner liksom inte med att sjunga för honom i sängen. Liksom idag. 

Hans kalas och kalas teman har ofta gått i Spider-Man eller Bilar tema. 

I år fick det ju som ni vet bli ett kalas på Andys Lekland. 


Stolt 5-åring. Liksom förra året är Lego en stor favorit när det gäller presenter. Liksom cyklar. En ny cykel blev det förra året men även i år. Han växer ordagrant så det knakar på längden åtminstone. 


Han brås på sin mor och älskar att resa. Flyga flygplan är favoriten. Så han har redan hunnit med att besöka tre olika världsdelar Europa såklart liksom Asien ett flertal gånger och Nord Amerika. Ett tiotal olika länder men närmare 30 utlandsresor på knappa 6 år och fler lär det bli. Härom dagen sa han  Mamma varför flyger vi inte någonstans?  Med andra ord tycker han att det går går lång tid när det är 7 månader mellan våra flygresor. Så det ska det bli ändring på. I augusti ska han i alla fall få åka till Kreta för första gången. 


Stort grattis min älskade fina stora son. 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.