Simskola på Kungsholmen

För exakt 6 veckor sedan började O på simskola här på Kungsholmen. Efter vi kom hem från Thailand och O var väldigt vatten van, så letade jag febrilt efter en simskola som passade honom.

20140618-200424.jpg

Så jag blev så glad när jag hittade Stockholms Simskola & Babysim på Kungsholmen som ligger relativt nära oss.

20140618-200539.jpg

Det roliga är ju nu oxå att se utvecklingen. Efter bara sex gångers simskola knappa 30 min, så vågar han och kan nästan simma själv. Han kan i alla fall hålla sig / simma över vattenytan från kort sida till kortsida själv. Vilket jag tycker är jätte duktig eftersom han inte ens är fyra år. Jag valde en kurs för barn från 4 år med en förälder i vattnet.

Simläraren är verkligen väldigt duktig och pedagogisk. Nu har vi tyvärr bara två gånger kvar innan det är slut, men jag funderar redan på att anmäla honom till en ny kurs i höst igen för att hålla simningen vid liv. Det krävs ju att hålla kunskaperna levande så de inte glömd bort.

Går dina barn på någon simskola? Vid vilken ålder lärde de sig simma?

Spana också in

1 kommentar

  1. Vi har pratat om att sätta V i simskola men här finns ”bara” ett badhus och det är JÄTTE lång kö, så vi får väl se om vi får plats till hösten eller om vi måste vänta ytterligare !

    Jag har faktiskt inte spikat datum för berlin. Antingen blir det innan flytten i slutet av okt/början av november eller i början av nästa år.

    I sommar hade visserligen vart trevligt, men det känns lite ”tight” med tanke på att vi precis varit i paris och ska till Rhodos i slutet av aug…

    Men att resa är TOPPEN så jag klagar inte 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *