Bak – och chokladmässan 

  
I helgen går ju även Bak- och Chokladmässan av stapeln ute i Älvsjö. Så jag var självklart där i fredags och provsmakade och köpte god choklad och tittade på Årets Konditor som stod och bakade inför Årets Konditor final. 

  
Ekologisk choklad har verkligen blivit inne liksom choklad klubbor – tummen upp för det. 

   
   
Det fanns inte bara massor av goda och fina praliner utan även häftiga djur gjorda av både marsipan och choklad. Jag imponeras verkligen hur duktiga de är som gör allt detta – fantastiskt vackra konstverk. 

  
Blandningen av lakrits och choklad är min absoluta favorit, nu hade Haupt Lakrits en nyhet inför jul med lakrits täckt av pepparkakssmak – trevligt till glöggen! 

Har du besökt Bak- och chokladmässan i helgen? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.