Underbara barn mässan 

  
Igår morse var jag uppe tidigt för jag var inbjuden till underbara barn mässans VIP blogg frukost på Scandic Talk. 

  
Vi var ett stort gäng bloggare som var inbjudna och jag åt frukost tillsammans med Jessica, Catarina och Annelie. Sedan intog vi mässan ca 30 minuter innan den öppnade. 

   
   
Jag började med att spana in ”fjällen” som var på besök i stor stan. Orsa Grönklitt lockade väldigt med närheten till Stockholm och barnvänligheten. Men även Tänndalen och Kläppen är ställen som jag oxå vill besöka. I vinter har vi nämligen funderat på att slopa vår långresa och åka till fjällen med sonen i stället – svenska fjällen har ju så otroligt mycket att erbjuda som vi har missat. 

   
 
Babblarna var såklart på plats och man kunde shoppa böcker och pysselböcker billigt. 10 spänn för pysselböcker var som hittat. Jag har alltid en massa olika pysselböcker när vi är ute och reser. 

Sötaste Lily –  Ajas dotter bland Babblarna gosedjuren.

  
Hittade även några av mina favorit klädmärken på plats – One We Like har fantastiskt fina och stilrena kollektioner och många fina nyheter. 

   
 Ett annat favorit klädmärke är såklart Geggamoja och denna snygga luvtröjan fick hänga med hem – så jag vet någon som kommer bli lycklig. 

Mycket bra priser på kläder, leksaker, barnvagnar, snacks, inredning mm fanns det och mässan riktar sig ju främst till föräldrar och de som har barn 0-6 år. 

  
Barn i stan var på plats och det fanns mycket roligt att göra för barn på mässan. Vad sägs om att exempelvis besöka polis museet, postmuseet eller akvarium… Ja alla hade de delvis flyttat ut till mässan i helgen. Många andra roliga aktiviteter för barn med teater, uppträdande mm Så vi funderar faktiskt på ett till besök på underbara barnmässan i helgen – helt klart helgens höjdpunkt i Stockholm.

Ska du besöka underbara barn mässan i helgen? 

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.