Ibland blir inte livet som man tänkt sig…. 

  
Efter att ha landat vid 4-tiden imorse så var vi lite trötta & slitna idag… Men lite frisk luft och lek utomhus brukar göra susen. 

   
 
Vi tog sparkcykeln till Rålis Skatepark efter vår sena frukost och sen vill jag träna ett kort pass i utegymmet. Jätte kul tyckte O, så vi körde några olika övningar, turades om skrattade och hade kul. 

  
O var bästa PT’n åt mig och räknade och pushade mig. Jag gjorde flera upp hopp på en hög ”bänk” och O räknade. När jag kommit till 9 hopp tappade jag balansen lite och slog i smal benet lite… Tyckte först inte det gjorde så ont.. Men fick se ett stort jack på ca 1,5 cm mitt på smalbenet och blodet forsade…. En kille kom springande och en annan kille kom med tejp och tejpade. Men det blödde massor… 

  
Maken sprang och mötte upp oss och vi skulle ta en taxi till St Görans akuten där de kan sy. När vi står längs vägen så stannar ert yngre par och frågar om de kan skjutsa oss någonstans. Så vi får skjuts till akuten eftersom jag inte kan gå… I gymmet kommer även en tjej fram med alvedon och vatten… Jag blir så glad över hur fantastiska och hjälpsamma människor det finns! 

Tusen tack och en stor eloge till alla er som hjälpte mig! 

Väl på akuten blev jag väl omhändertagen och det sydde 3 stygn på mitt ben… Inget bad kommande veckan, men den svenska sommaren levererar ju tyvärr inte… 

Nu börjar vår road trip i Sverige men med en halvskadad Liniz – så nu anpassar vi resandet efter sjuklingen! 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *