Rhodos närmar sig….

 

Tänk så fort tiden går….nu har vi bara 2 dagar kvar tills vi åker….känns så himla kul att få lämna höstliga Stockholm för att bege sig mot varmare breddgrader 🙂 Erkänn visst har hösten kommit nu? På riktigt? Känns lite så i luften.

Jag planerar det mesta i minsta detalj men känner mig ändå lite stressad inför resan. Nu ska vi till BVC och lära oss lite om Oscars nya astma medeciner OM han skulle bli sjuk på resan, så vi vet hur de funkar…… Vi var hos en läkare förra V för att få lite nya medeeciner då han blivit himla dålig de senaste gångerna han har varit förskyld och haft jätte svårt att andas och OM det nu skulle hända på Rhodos så känns det tryggt att ha med bra medeciner från Sverige som man vet funkar än att söka upp en läkare där 🙂 Tyvärr är ju flygplan en riktigt stor smittokälla……så jag vill vara garderad 😉

Så ska vi även till stan för att shoppa de sista på stan inför resan, som ett nytt minneskort till kameran känns ju super viktigt nu, så ni får veta om vår härliga resa när vi kommer hem igen 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *