D-vitamin och solljus hos Röhnisch

I onsdags hade Röhnisch en frukost föreläsning i deras Röhnisch butik i stan om hur viktigt det är att få i sig D-vitamin året om.

20141206-112104.jpg

Just under vinterhalvåret har vi ju inte särskilt mycket sol i Sverige, så då är det extra viktigt att fylla på depåerna på D-vitamin ändå i kroppen. Det bästa sättet att få i sig D-vitamin är genom bladgrönsaker som ex spenat, ruccola sallad mm och ett hett tips är att göra gröna smoothies. Jag har ju turen att komma till solen nästan varje vecka. Denna V har jag varit mestadels ledig men nästa V hoppas jag på lite sol ljus igen.

20141206-112324.jpg

Jag hade med mig min vän Helena som även var sugen på att shoppa en massa snygga träningskläder liksom jag. Man fick nämligen 20% rabatt på alla kläder. Perfekt för jag gillar verkligen Röhnisch träningskläder och framför allt deras shape tights.

20141206-112533.jpg

Helena och jag fortsatte vidare till waynes för en fika dejt och så jag fick bebis mysa lite med söta lilla C.

Vart shoppar du helst träningskläder?

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag funderar på om jag ska börja snylta av min lilla dotters D-droppar, för HJÄLP vad grått och trist den här november/december har varit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *