Ledig Lördag Lyx

Det är faktiskt inte så ofta jag är ledig lördagar eller helger överhuvudtaget, så de uppskattas alltid extra mycket.

20141025-214140.jpg

Idag hade jag faktiskt stand by / jour men blev ledig och då blir man nästan ännu gladare. För vi hade inga direkta planer idag utan bara en dag för att umgås. Få börja dagen med sovmorgon till 9 är lyx. Och sen få äta en god frukost tillsammans hela familjen i lugn och ro händer inte så ofta… Jag startar alltid dagen med en god kopp kaffe från vår Dolce Gusto maskin. Den nya smaken RistrettoArdenza är min senaste favorit.

20141025-214514.jpg

Dagen till ära besökte vi faktiskt Aquaria ute på Djurgården, men det får ni läsa mer om senare.

20141025-214718.jpg

När hela familjen är samlad är det såklart mys och god middag som gäller.

20141025-214806.jpg

Ikväll blev det en riktigt höstlig middag med rostade rotfrukter, kycklingfilé och fläskfilé med chèvre ost kräm och ett riktigt gott rödvin Centurio, en italienare som definitivt måste köpas hem igen snart. Riktigt gott.

Vad har du för favorit rödvin?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.