Firar 3-årig bröllopsdag IDAG :)

Den här dagen för exakt 3 år sen var en mycket SPECIELL DAG –

2009-03-16 då gifte vi oss, jag och min man på stranden på Mauritius 🙂

Det var riktigt häftigt och speciellt att få skrida fram på stranden och kändes nästan overkligt. .  .

Vigsel platsen var fantastisk, lite avskilt på stranden och bara för oss 🙂

Både min brudbukett och bröllopstårtan var av hjärtan. Kärlek!

Har du inte gift dig så kan jag verkligen rekommendera att gifta dig på Mauritius eller på stranden. Det var verkligen den bästa dagen i mitt liv fram tills Oscar föddes. Nu är den väl no 2 på bästa dagen i mitt liv 😉

Skulle kunna bjuda er på hur många bilder som helst från bröllopsdagen och Mauritius, men då tröttnar ni nog 😉 Men ett inlägg om Maritius med barn, ska i alla fall komma inom kort!

Den 3-åriga bröllopsdagen får vi tyvärr fira TILLSAMMANS en annan dag, då jag befinner mig i Dubai på jobb. Det komiska är dock att min man friade till mig i Dubai, så det kanske var ödet att jag skulle vara här just den här dagen 😉 Så vi får helt enkelt fira nästa vecka när jag är hemma igen!

Spana också in

6 kommentarer

  1. Finaste Lina. Magnus o jag var ju i samma sits, på samma ö, fast för 7 (!) år och 6 dagar sedan:)
    Hoppas du har det bäst i Dubai! Dit ska jag åka nån gång

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *