Nu tar vi myshelg

Efter veckans 4 arbetsdagar har jag nyligen landat och checkat ut och tar nu helg ledigt. Skönt med nästan en hel bonus dag idag.


Det har vart en mycket trevlig vecka i luften, i Norrland och på Västkusten!


Igår em fick det bli en lång härlig skogsprommis i solskenet.

Nu är jag på väg hem från Arlanda och ser fram emot att träffa lilla älsklingen. Hans mormor kom till Stockholm igår, så idag ska vi ha en riktigt mysig dag tillsammans med massa skoj – häng med i bloggen så får ni veta vad!

Ha en härlig fredag kära ni.

Spana också in

3 kommentarer

  1. Vad har du för erfarenhet av resesängar? Vad skulle du rekommendera för ngn om man är ute efter en som tar liten plats och är lätt att hantera (när den behövs första gången är bebis ca 8 mån)? Babybjörn resesäng light har jag sneglat lite på på nätet (begegnad) men vet inte… Får nog klämma o känna lite i butik oxå 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.