Sommar, sol och salta bad på Skaftö

Dagarna går verkligen i en rasande fart här på landet på Skaftö. Jag kan inte riktigt själv förstå att vi redan har varit här en vecka.

Hur kunde en vecka egentligen bara swischa förbi?!

Sol och salta bad

Men när jag ser på veckans bilder och allt som vi har hunnit med förstår jag nog. Det är flera härliga stranddagar. Bland annat en fin dag med Linda, när hon och hennes son kom till byn och badade med oss.

Flera härliga dagar på stranden har det blivit. Solnedgångar, promenader och härliga stunder med familjen.

Sportiga

Vi är minst sagt sportiga. Stora sonen har gått seglarskola hela veckan och idag var vi på golfbanan och slog lite bollar. Min stegräknare stannar på ca 17 000 steg varje dag.

Trevliga middagar

Vilket jag egentligen tackar min 3-åring för. Jag kan med gott samvete njuta av alla goda middagar och goda viner som serveras, eftersom det är fullt ös hela dagarna. Ikväll hade vi en vänbesök och njöt av denna festliga och blommiga Cavan True Colours.

Jag tycker ändå den svenska sommaren har visat sig relativt bra. Vi hoppas att det fortsätter

Följ med på instagram och instastories @liniztravel om du är nyfiken på ännu fler uppdateringar?!

Har du en bra sommar?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *