Smartaste, snyggaste och slitstarka jeansen

Nu är ju verkligen hösten här och jag har börjat beställa höstkläder till O. Det är verkligen mycket nytt som behövs eftersom han har vuxit så mycket sen i våras. Mycket kläder som är urvuxna tyvärr…

20140911-171432.jpg

Jeans är ju verkligen de perfekta byxorna till vardags. O har många jeans. Men dessa från Ossoami är extra slitstarka och förstärkta på knäna. Det låter ju helt fantastiskt, för jag undrar egentligen hur många byxor han haft som just gått sönder på knäna…

Ossoami är marknadens garanterat tåligaste jeans för barn i ålder 2-12 år (storlek 92-152). En helt ny typ av jeansbralla för barn där som använder CORDURA denim på knäna – Ett patenterat material baserat på en speciell fiberteknik som i årtionden använts i yrkeskläder, motorcykelkläder och uniformer. Alltså välbeprövat, jättestarkt, men känns och ser ut precis som vanlig denim.

20140911-171615.jpg

När jag fick nys om Ossoami jeans beställde jag direkt hem en outfit åt O ifrån dem. Riktigt mjuka och sköna kläder och de invigdes i veckan. Jag beställde denna jeansmodellen och jag tycker de är både snygga och mjuka och sköna. De får verkligen inte sitta för hårt eftersom han ska kunna springa och leka i dem både ute och inne.

Vad brukar du köpa för jeans åt dina barn?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag ska försöka knåpa ihop ett lite mer ingående inlägg om semestern,
    men just nu saknas tiden och det är i ärlighetens namn rätt ”rörigt” här hemma.
    Men jag vill i alla fall passa på att önska er en riktigt härlig semester på Mallis !!
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *