Sugen på nya höstkläder

Sen jag fick barn har jag verkligen blivit en shopping galen Mamma. Jag älskar verkligen att shoppa åt både mig och Oscar, men shoppa barnkläder, finns det nåt roligare???

Det finns ju så himla mycket fina barnkläder, så jag kan verkligen shoppa ihjäl mig. Nu har jag hittat så coola och fina barnkläder hos Esprit. Jag har ju tidigare sagt att det ibland är svårt att hitta snygga killkläder, men nu har jag verkligen hittat så mycket fint som jag är sugen på! Vad gillar du dessa outfits? Jeans tycker jag alltid är snyggt och stilrent både till vardags och fest och sen med en snygg skjorta till oxå. Gillade både deras rutiga skjortor och jeans skjorta är ju oxå riktigt coolt. Hur tänker du när du shoppar kläder till dina barn? Mest praktiskt eller att de ska vara snygga kläder oxå?

 

Jeans med slitna effekter, reglerbar midjaRutig bomullsskjortaBasjeansLedig jeansskjorta i vintagelook

Bilder lånade ifrån Esprit.

Gillar du att shoppa barnkläder? Har du något favorit barnklädesmärke?

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag är precis som dig, älskar att shoppa till barnen då det finns såå mycket och i så många fina färger 🙂
    Håller med om att hitta killkläder som är snygga är svårt men dessa är superfina!
    Jag tycker även att Molo och Nova Star har väldigt mycket fint, både till tjejer och killar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *