Ni glömmer väl inte att rösta?

Denna veckan har bara flugit iväg. Två hotellnätter har det blivit i veckan i Luleå och Helsingfors. Så jag har jobbat väldigt intensivt och bara tagit hand om mig själv på kvällarna på hotellen med tidningar, träning, spa och bastu.

20140911-205804.jpg

Försöker få in myskvällar med familjen när jag är hemma. I veckan åt jag och maken ost och kex ute på balkongen. 20 grader varmt och det känns som härliga sommar kvällar än… Underbart goda CreamCheese från Valio. Vinet fick jag skippa eftersom jag skulle upp tidigt…

20140911-205946.jpg

Ni glömmer väl inte bort att rösta? Eftersom vi åker till Mallorca idag passade jag på att rösta i söndags. Tänk på att just DIN röst är jätte viktig, så glöm inte det i helgen!

Trevlig fredag vänner!

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *