Längtar & saknar…

Nu har jag varit hemma och jobbat i 4 dagar. Å inte fått träffat mina killar sen i måndags kväll… Tiden har gått väldigt snabbt måste jag säga eftersom jag har jobbat väldigt mycket. Men nu längtar jag massor måste jag erkänna.

20140726-080903.jpg

Jag vet att det inte går någon nöd på dem. Årets varmaste vecka på västkusten, det önskade jag oxå att jag hade fått uppleva. Det är ju bara att hänga på stranden eller vid klipporna. Men idag åker jag i alla fall tillbaka. Det ska bli riktigt härligt. 5 dagar ifrån dem är länge. Å framför allt när man är hemma ensam en del. Att vara borta är betydligt mycket enklare. Funderar på om vi ska placera om semestern nästa år?! Men vi planerar så att O får vara ledig så länge som möjligt ifrån förskolan på sommaren och året om med jämna mellanrum. Vi reser ju gärna iväg titt som tätt.

Men snart ses vi – hurra!

Hur länge är det längsta du varit ifrån dina barn?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Hej Lina, Vann Spa var fantastiskt för barn – fanns ett stort lekrum med massor av kul grejer. Barnbuffén var toppen – barnen åt massor! Man kan köpa ett aktivitetspass för 95 kr men det ansåg jag var för äldre barn än mina på 3 respektive snart 5 år – klättra, linbana etc. Krabbfiske var möjligt. En liten barnpool och en större där det var cirka 1.6m djup. Strand där man kan bada. Studsmatta fanns med. Bästa stället vi varit på med barnen så det rekommenderar jag =)

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *