Mysigt påskfirande i Stockholm

Påsken är verkligen den optimala tiden för att resa bort. Har man ett ”vanligt jobb” får man flera dagars sammanhängandes ledigt och det är perfekt för en weekendresa. Att möta våren i Europa är ju alldeles underbart. Exakt denna helgen förra året mötte jag och maken våren i Flandern och var på en weekend till vackra Brügge.

Själv har jag ju ett jobb där det är normalt att man jobbar alla stor helger. Men just i år hade jag turen att bli ledig nästan hela påsken. Helt underbart!

Vi hade egentligen lite planer om att åka skidor eller ev hälsa på min familj uppe i Dalarna. Men sedan fick stora sonen åka med sin farmor till Västkusten och hänga med sina kompisar där nere och vi bestämde oss för en ”fixar helg” hemma i stan och fokus på vår lilla älskling.

Han har bestämt mest på dagarna, vi har spelat basket, åkt sparkcykel, skateboard och hängt i lekparker.

Påsk Grillning

På Långfredagen bjöd vi över ett par vänner på lite grillning. Min vännina blev dock sjuk. Men det blev en lugn och trevlig kväll. Vi grillade kycklingspett och kycklingkorvar från Lönneberga, som var super goda.

Sen hittade jag ett nytt vitt vin med en karta på förpackningen som jag tyckte såg gott ut. Och det var det också. Det där med att köpa vin efter etiketten eller förpackningen ska man väl kanske inte göra. Mem denna gången gjorde jag ett bra val!

Jag blev även så glad när jag hittade cerise färgade fjärdar, så min påskdukning blev komplett!

Idag rundar vi av påskfirande med en liten staycation. När vi firade 10-årig bröllopsdag fick maken en hotellnatt i present tillsammans med mig. Så vi startar dagen med en mysig brunch och checkar sen in på hotell. Vad har ni gjort i påsk?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *