Tågförsening med SJ

Min första lediga dag började inte riktigt som jag hade tänkt mig… Tågförsening var väl inte direkt det jag ville skulle ske… Det började redan från Stockholm med ca 20 min försening för de skulle koppla samman två tåg.

20140726-174653.jpg

Jag hade i alla fall fixat Mellis, choklad och köpt tidningar. Så egentligen gick det väl ingen nöd på mig…

Men sen blev förseningen bara längre och längre pga strömfel, så vi stod stilla jätte länge, så jag missade min anslutning i Herrljunga…

20140726-174903.jpg

Så jag blev ofrivilligt sittande i Herrljunga i nästan 1,5 h och regnet öste ner…

Nu är jag i alla fall snart framme i Uddevalla, så maken ska snart hämta mig. Men en resa på 4h blev över 6h istället och jag är väldigt tacksam att jag reser ensam nu. Det hade nog vart mkt jobbigare att resa barn. Så åker du tåg med barn se till att ha med ordentligt m matsäck. Det fanns inte jätte mycket att köpa förutom sötsaker…

Dålig start på ledigheten men nu kan det bara bli bättre!

Ha en härlig helg!

Spana också in

1 kommentar

  1. men nej va trist !! SJ är verkligen aldrig att lita på !!

    haha… nej !! det är bara en tredjedel av huset som är vårt.
    ( vi bygger ju radhus ) men vi får åtminstone den största tomten 🙂

    Njut av västkusten nu !
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *