Ledigt och shopping med sonen

Idag har jag och O haft en riktig mysig ledig mor och son dag tillsammans. Tanken från början var att vi skulle gå på Gröna Lund, men eftersom regnet öste ner när vi vaknade så skippade vi de planerna.

20140619-210152.jpg

Något som O och jag har gemensamt är att ligga i sängen länge och kolla på Barnkanalen. Bland det mysigaste jag vet. Så långa sovmornar och sen går vi upp och gör en god smoothie. Den senaste goda är med vanilj eller citron kvarg från Valio och sen frysta hallon, blåbär, jordgubbar och banan i. Det smakar nästan glass!

20140619-210348.jpg

Eftersom regnet öste ner så stannade vi i soffan, tände ljus och kollade på Frost på fm. Den filmen är så himla bra. Sen begav vi oss ner på stan för en shopping runda. Eftersom O snart fyller år hade jag några presenter kvar att handla. Sen fick det bli en lunch på Pizza Hut oxå.

20140619-210534.jpg

Ikväll satt jag och maken på balkongen och tog ett glas champagne innan middagen. Lite Pre-Midsommar firande….

20140619-210621.jpg

Eftersom jag börjar jobba Imorn eftermiddag, så missar jag allt roligt midsommar firande… Lite trist måste jag ju erkänna.. Men nu har jag ju varit ledig varje midsommar, de senaste 4 åren, så i år är det definitivt min tur att jobba 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Det låter som en jätte mysig dag ! Synd att det inte blev något besök på grönan bara !
    Även här spenderas midsommarafton på jobbet,
    men jag hoppas att vi får en trevlig dag ändå !!
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *