Simskola med Medley på Sunwing

I år har Sunwing Resorts infört simskolorna via Medley på sina hotell för både barn och vuxna.

20150205-170002.jpg

Vi tyckte detta var en jätte bra idé och anmälde O till detta redan när vi bokade vår resa. Fem gånger a 40
Minuter var simskolan och vi anmälde honom till steg 2 för de som hade vatten vana sen innan.

20150205-170453.jpg

Redan sen vi kom hit har O badat utan armpuffar eller något hjälpmedel och han hade inga problem som helst att våga hoppa i på djupt vatten och simma in mot kanten själv.

Men nu efter simskolan märker vi verkligen att han har utvecklats och gör riktiga simtag och har lärt sig flyta. Såklart han inte kan simma 200 meter och simma 50 meter på rygg som man ska kunna göra för att få kalla sig simkunnig. Men för att vara 4,5 år och i alla fall kunna simma ca 10 meter helt själv på djupt vatten tycker jag är väldigt duktig.

20150205-170841.jpg

Jag tror mamman & pappan var minst lika stolta när han tog emot sin guldmedalj idag när simskolan var slut som han själv.

Riktigt bra med simskola på semestern. Nu ska vi underhålla dessa simkunskaper under vår kommande vecka. Halva semestern har nu gått och vi var ju halva semestern kvar.

När har dina barn börjat på simskola?

Spana också in

6 kommentarer

  1. Bra grej! Det önskade vi oss när vi var i vår ”Sunwing-period” för några år sedan. Barnen gjorde ändå stora framsteg i vattnet på de resorna men simskola hade ju varit perfekt… Minns inte när de lärde sig simma men rätt tidigt, mycket tack vare de resorna tror jag. ”Intensivträning”…

  2. Vi var på Bangtao Beach för en månad sen och det är så kul att se dina bilder och återuppleva semestern. Mina barn gick också på simskolan och var med på Spökkvällen, skattjakten m.m.

  3. Tycker det är en jättebra idé med simskolor på familjeanläggningarna 🙂 verkar vara väldigt populärt att boka in sig på så har sett att platserna går åt snabbt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *