Sång och Danspärlor

Varje onsdag går Oscar (och jag) på Sång och Danspärlor. Det är för barn mellan 2-3 år och vi sitter i en ring och sjunger olika sånger, dansar och säger ramsor! Oscar tycker det är jätte roligt. Ibland får de trumma på trummor och ha små maraccas ägg som instrument oxå. Väldigt lärorikt & kul. Även en social grej för mig då fler av mina vänner går på detta som har barn i samma ålder som Oscar.


Efter sången får barnen alltid vara kvar och leka till kl 17. Det finns så mycket roliga leksaker och vi är alltid kvar till sist.


Idag ville Oscar även rita en stund så det var skoj. Detta bedrivs via svenska kyrkan på Kungsholmen. När Oscar var bebis gick vi även på Babyrytmik via svenska kyrkan som var super bra! Jag gillar såna här aktiviteter och det gör även Oscar. Eftersom han går relativt korta dagar på förskolan försöker vi hitta på roliga aktiviteter efter förskolan. Så varje måndag & onsdag har vi aktiviteter när jag är hemma sen är vi några mammor från min mamma grupp som brukar ses en dag i veckan när vi hinner.

Brukar du göra något med dina barn efter förskolan? Skolan, vad är barnens favorit aktiviteter?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Ja, det blev en väldigt uppskattad present !
    Spjälisen började verkligen bli i minsta laget så en ”riktig” säng stod högt upp på viggos önskelista. Att det blev just en branbil blev en bra bonus 🙂

    Flygresan gick bra – men 12 timmar är verkligen i längsta laget att åka med en vild och rastlös 2 åring. Men han hade ju sin egen plats och sov åtminstone någon timme på både dit och hemvägen !

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *