Scandic To Go – Minsta mobila hotellet

Vart vill du bo på hotell i sommar? Just nu kan du önska nästan vart i Sverige, Norge och Finland vart du vill att ditt hotellrum finns.

20140618-093444.jpg

Igår lanserade Scandic Hotels sitt första Scandic To Go i Hagaparken. Designern och inredaren fick provbo första natten och sov riktigt gott och tyckte det var en häftig upplevelse att vakna upp i Hagaparken.

20140618-093607.jpg

Hotellrummet är 18kvm och har plats för upp till fyra personer. En mjuk och skön dubbelsäng, bäddsoffa, stort badrum, kaffemaskin och en riktigt mysig terass.

20140618-093825.jpg

Dessutom får du hotellfrukosten levererad direkt till dörren på morgonen. En natt i ett hotellrum vart du vill för upp till fyra personer inkl frukost får du för endast 2500 spänn / natt. Skynda dig och boka eller önska vart du vill ha Scandic To Go.

20140618-094016.jpg

Jag skulle gärna hänga på den här terassen i sommar med någon härlig havsutsikt!

Vart skulle du helst vilja bo i Scandic To Go?

Spana också in

1 kommentar

  1. Såg deras annons men undrade om det verkligen är på riktigt eller om det är någon form av ”hoax” för att skapa uppmärksamhet. Hur är det med el, vatten och avlopp? Batteri och begränsade tankar som i en husvagn/husbil? För inte förutsätter de väl anslutningar? Och vad säger lagen? Var får man ställa upp en sån ”container”? Gissar att man måste ha markägarens tillstånd – hur blir det då med de där fantastiska vyerna? Och priset – kan det verkligen stämma? Inklusive transport dit och därifrån??? Som du märker väcker det många frågor hos mig, men skulle det vara på riktigt och fungera så tycker jag det är hur häftigt som helst! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *