Barnkalas a la Smurfarna

Idag hade Oscar 4-årskalas tillsammans med sina vänner Juni och Florence som oxå fyller 4 år i dagarna.

20140615-214224.jpg

Tre små super glada 4-åringar var överlyckliga för att ha kalas.

20140615-214302.jpg

Det fikades, öppnades presenter och lektes i 190 idag för 15 kalas glada barn. Denna gången gjorde vi det enkelt för oss och det blev marängswiss, så barnen fick plocka ihop vad de ville och gillade. Å sen blå och rosa maränger, sen såklart en gräddtårta, som jag dessvärre inte kan ta åt mig äran för.

20140615-214505.jpg

Fiskdammen var såklart populärast på hela kalaset. Få godis på en söndag var nog lyxigt för alla barnen, men är det kalas så är det. Dessutom lite små presenter iform av små djur, klistermärken och guldpengar. Jag agerade fisk eller jag menar haj och ibland blev det botten napp iform av en sko, kaffekopp eller banan skal, vilket framkallade många goda skratt.

20140615-214747.jpg

Dagens tema blev såklart lite mer unisex och smurfarna som jag beställde ifrån Kalaspinglan. Men idag kom jag fram till att inget av barnen hinner nog knapp tänka vad det är för tema utan snarare viktigast för den som har kalaset. På gårdagens kalas var det väldigt viktigt för O att ha Spindelmannen tema, men idag var han lika glad för smurfarna.

Mer om O’s andra kalas får ni läsa Imorn!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *