Pirat Kalas

I helgen var O iväg på sin kompis Pirat kalas.

20150224-100719.jpg

Så roligt med ett tema där alla barnen hade gått all-in och klätt ut sig till pirater oxå.

20150224-100843.jpg

Vi har ju oxå haft olika teman på hans kalas, men aldrig som utklädda. Men nu vid 5-årskalas kanske det är en smart idé. Alla barnen verkar ju verkligen gilla att klä ut sig i den här åldern.

20150224-101123.jpg

Efteråt ville O leka vidare med sin kompis i lekparken. Två så söta pirater.

20150224-101228.jpg

Har redan börjat fundera över O kalas vad han ska ha för tema i år. Men han får ju såklart bestämma det själv. Jag tycker ju bara det är så kul med kalas.

Vad har dina barn haft för tema på sina kalas?

Spana också in

2 kommentarer

 1. Vilken söt pirat!
  Vi har precis bokat och fixat allt inför Alvins kalas i mars, han fick inget ”barnkalas” förra året pga massor av sjukdomar och operationer på lilleman så igår fick han fria tyglar att bestämma allt själv.
  Det blir ett bowlingkalas;)

  Ska bli kul faktiskt, lite skönt också att slippa fixa allt också med tanke på att släkten kommer senare samma dag;)

  Kram

 2. Vi har haft just ett piratkalas för sonen då han fyllde 5 har jag för mig, han bestämde då temat själv 🙂
  Köpte tallrikar, glas, servetter, tårtfat, dekorationer m.m. som gick i temat. Barnen fick klä ut sig vilket var väldigt uppskattat.
  Godispåsarna gömdes i en skattkista som de fick gå på skattjakt för att leta efter med hjälp av en riktigt pirat skattkarta. Sen hade vi en stor plansch som vi gjort med en pirat där de skulle sätta Papegojan på axeln med förbundna ögon 🙂

  Sen har vi haft Halloween tema, barnen fick då ha ett halloween party som höstlovsaktivitet då vi jobbade under veckan och inte var lediga. Så bara en spontan fest för barnen och deras kompisar utan att någon fyllde år. Vi dekorerade hela hemmet och gick alla in på temat när det gäller mat, utklädnad, lekar och dekorationer 🙂

  Annars så har det mest blivit bowlingkalas, lekland, bio m.m.

  Nu när sonen fyller 7 år i vår så är han just nu inne på att ha ett ”baklänges” kalas 🙂 Alltså börja med fiskdammen, lekar och avsluta med fikat. Kanske klä sig tvärtemot hur man brukar, bakochfram eller hur man nu kan tänka sig. Kan bli spännande att fixa och utveckla idéer. Men han kan ju hinna ändra sig angående temat….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *